Followers

Wednesday, 19 October 2011

aku dianiaya

nasib baik ade  portuez hafiz ti ..hahaha..thumb up to him!
gila tak tajuk entry aku kali ini?? gila kan??? memang ketidak puasaan hati aku kepada siapa yang mendengki aku kt group gelek gelek bingai..haha..(bukn nama sbnar)
aku dikejutkan dengan satu mesej kt face megatakan bahawa aku telah mensabotaj group bingai tu..adoi x de mase aku nk hack2 bagai(xretipn)
dah tu habis profile aku dy paste kt wall group tu she drop my water face..
sedih lah jugak nk nangis air mata darah pn bnde dah jadi ye dak?
(xde mase nk ngis..haha)
aku pn x salahkan admin2 group tu dy orng pn x tau ap2 te tibe jaa x leh nk edit group tu mne x sedih..haha..yg tinggal aku sorng jaa memang aku lah yg kena tembak..

APA PUN TAK BOLEH!




 nasib bek ade portuez hafiz ue a.k.a hafizul suwito
dialah yang tolong aku..haha aku awal2 lagi dah leave group tu...malas nk bertekak gn orng2 tu..mkin dcakap mkin dihambat..haha

oke lh nk bebel bnyk2 pn benda dah setel..perkara kecik yg dibesar-besarkan..haha
tp ade ke SKMM FACEBOOK??

NTAH =='


P/S:BAIK AKU BELAJAR MATH KT RUMAH POSMEN

3 comments:

Nuriy Arisa said...

sabar jew awkk^_^
kalau awk x buat bende tue..
so x de ap yg nk dipikirkan..
bia jew org yg mcmtue..

mashumello hangit said...

:) . settle dh . orang tu yg bengang sndiri . haha .
main pakai tduh je .
tk siasat ape . sakit hati betol

ANNUR said...

sekarang mmg camtu. orang yg xtau cerita sebenar main kutuk je. macham bagus.

sabar je laa. ;)